Известие

Collapse
No announcement yet.

Lambda sonda - кажете каква да купя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Lambda sonda - кажете каква да купя

Моля, кажете ми каква ламбда да си купя БОШ или друга, разликите в цената е почти двойна. От значение ли е да е БОШ. Понеже не съм си свалил старата ламбда, моля някой да ми каже бошовския номер на ламбдата за 2.0 ТС 155 коня мотора. Благодаря предварително.
    Alfa 156 2.0 TS

Първоначално публикувано от didikoff Покажи съобщение
    Моля, кажете ми каква ламбда да си купя БОШ или друга, разликите в цената е почти двойна. От значение ли е да е БОШ. Понеже не съм си свалил старата ламбда, моля някой да ми каже бошовския номер на ламбдата за 2.0 ТС 155 коня мотора. Благодаря предварително.
    Вземи си универсална на Бош LS-05. Оригиналната е по евтина но не работи добре и създава ядове.
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

какво значи създава ядове? Кажете ми номера, този на оригиналната май го открих 0258006190? в бош.бг е 104 лева
      Alfa 156 2.0 TS

Comment

колега за бош се чуват лоши отзиви. аз съм с беру от година и половина, и 23 к, и нямам никакви ядове,ако те интересува, пиши на лични.
        Alfa Romeo 156 1.8 ех
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDM

Comment

Колега, аз съм с БОШ универсална от 3 години и 80,000км работи на 6...
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от corvette Покажи съобщение
            колега за бош се чуват лоши отзиви. аз съм с беру от година и половина, и 23 к, и нямам никакви ядове,ако те интересува, пиши на лични.
            Беру-то ич не ми го хвали,нема такъв ташак.Бош е доста по-добра сонда,а отговора го има по-нагоре-ЛС05
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              а отговора го има по-нагоре-ЛС05
              Още едно мнение за това.........
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аз си взех оригинална 0258006190 и може да е късмет, но вече 3 месеца колата върви идеално, с доста по-нисък разход, не знам колко ще изкара, но за тия пари си заслужава.
                Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
                "My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"

Comment

Взех 0258006190 на Бош и колата се оправи, 125 лева в бош.бг с ддс. иначе на кутията пише made in germany, но вътре сондата е tyco или нещо такова
                  Alfa 156 2.0 TS

Comment

NGK сондите също работят мн. добре.
                    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от didikoff Покажи съобщение
                      Взех 0258006190 на Бош и колата се оправи, 125 лева в бош.бг с ддс. иначе на кутията пише made in germany, но вътре сондата е tyco или нещо такова
                      Еми честито пак ще я смениш след няма и 10к км аз лично съм сменил 2 такива за 30к км зашото спираха да рабаботят и започваха да отчитат глупости трябваше да вземеш LS-05 или просто да прочетеш някоя от темите за сондите объркването в каталога и т.н.
                      156 1,8 ТS 99
                      Nissan Murano 2005

Comment

Аз като разбрах за ЛС05 вече ми я бяха купили, един приятел с отстъпка и ми излезе 88 лева с отстъпката, еми дай боже 10к км и после ще вземам лс-05. Интересно е защо така, като се прави от БОШ, все пак нормално е оригиналната да е Бош, и да е по скъпа, а то универсалната
                        Alfa 156 2.0 TS

Comment

И аз го ядох същия като теб колега Дидиков няма страшно сега май вече с универсалната всичко е наред.
                          АР 156 1.8 ТС 2000г

Comment

за Алфа ромео 147 1.6 16в 2001 с 3 ламбда сонди каква трябва да е сондата ? LS-05 или 06 ? Че май и аз на там съм тръгнал.

Comment

Попитай Бобо мисля че твоята не е LS-05 не бързай.
                              156 1,8 ТS 99
                              Nissan Murano 2005

Comment

Working...
                              X